Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Weersverwachting voor de komende dagen  

Weersverwachting voor de komende dagen
Vrijdag 6 januari verwachten eerst nog enkele hoge sluierwolken. Tijdens de dag neemt de bewolking toe over het noordwesten, maar het blijft droog. Maxima rond 0 graden aan de kust, van -1 tot -2 graden in het centrum en tussen -3 en -7 graden in de Ardennen. In het binnenland zwakke en aan zee matige wind uit zuidoost tot zuid. Tijdens de avond bereikt een storing het westen van het land. In de loop van de nacht trekt deze storing naar het zuidoosten. Er valt wat sneeuw en aan de kust (smeltende sneeuw) of mogelijk wat aanvriezende regen, met gladheid tot gevolg. Minima rond 0 graden aan zee, -2 of -3 graden in het centrum en tot -11 graden in de Ardennen. Matige en aan zee soms vrij krachtige wind uit zuid tot zuidwest.

Zaterdag wordt het zwaarbewolkt met soms wat neerslag, eerst onder de vorm van lichte sneeuw of aanvriezende regen die voor gladheid zullen zorgen. Later op de dag verwachten we wat motregen of smeltende sneeuw in het westen van het land. De temperaturen stijgen langzaam vanaf de kust en bereiken waarden tussen 0 en -3 graden ten zuiden van Samber en Maas, rond 0 of +1 graad in het centrum en van +2 tot +7 graden in het westen van het land. De wind is matig uit zuid tot zuidwesten en ruimt aan zee naar noordwest.

Zondag en maandag blijft het meestal zwaarbewolkt met soms wat lichte neerslag en mogelijk nevel of mist. De maxima stijgen ietwat tot 0 of 1 graad op de Ardense hoogten, rond 5 of 6 graden in het centrum van het land, en tot 8 graden aan de kust. Tijdens de nacht van maandag op dinsdag trekt een actieve storing oostwaarts over ons land.

Van dinsdag tot donderdag blijft het wisselvallig met soms wat regen of in de Ardennen winterse neerslag. In het midden van de week kunnen de maxima nog een paar graden hoger liggen.

weersverwachting voor vandaag
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
6 januari 2017
Bron: KMI
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Dossier Batibouw 2017
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba