Domotica

Winteruur update: Weet altijd wie er aan je voordeur staat

Winteruur update: Weet altijd wie er aan je voordeur staat
Dit weekend is het weer zo ver. Op 30 oktober draaien we de klok een uur terug. We kunnen dan een uurtje langer slapen, maar het wordt ook een uur vroeger donker in de vooravond. De vroege duisternis is jaarlijks het teken voor inbrekersbendes om weer aan de slag te gaan. Je kan jezelf met een eenvoudig videofonie systeem beter beschermen.
Vermijd dat ongewenste personen aan je voordeur staan, dankzij een videofoon heb je altijd een duidelijk zicht wie er aanbelt. Vervolgens kan je op afstand de deur openen en met beeld handsfree communiceren.

videofoon

Hoe werkt het?

videofoon Bezoekers bellen aan je voordeur aan en met behulp van de videofoon kan je direct zien wie er aan de deur staat. De huidige technologie laat het zelf toe dat je in elke kamer een videofoon zou kunnen installeren om zo mensen nog sneller te woord te staan. Vraag hier gratis informatie.

Meer veiligheid, comfort en privacy

Op de ingebouwde camera kan je zelfs meerdere camera’s aansluiten zodat je steeds een duidelijk zicht hebt wie er in de omgeving van je woning is. Het systeem filmt alles en je kan gemakkelijk achteraf beelden opvragen. Zo heb je voortdurend een overzicht van alles wat er gebeurt.

  • Betrouwbaar
  • Veilig
  • Betaalbaar

    Real-time informatie op afstand


    videofoon

    Met de eenvoudige applicatie kan je vanaf elke plaats je woning bekijken zodat je steeds met een gerust gevoel weg kan gaan. >videofoon De applicatie geeft ook de mogelijkheid om je voordeur op afstand te openen, altijd handig als iemand de sleutel vergeten is en je wilt ze toegang geven tot je woning wanneer je zelf niet thuis bent. Je kan deze applicatie downloaden in de Google Play store of de App store van Apple.

    Eenmaal je een videofoniesysteem in huis hebt kan je niet meer zonder.

    Wil je graag genieten van de comfort en veiligheid van een videofoon? Vraag dan gratis en vrijblijvend meer informatie aan.

    klik hier voor meer informatie

Ook interessant