Binnenafwerking

Spelen met patronen: visgraat

Spelen met patronen: visgraat
Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: de vtwonen tegels by Douglas & Jones zijn overal in huis welkom én kun je naar hartenlust mixen & matchen naar je eigen stijl! Maar naast verschillende formaten, kleuren en dessins kun je ze ook gerust in allerlei patronen toepassen. Zo maak je heel eenvoudig een speelse eyecatcher van je wand of vloer. Helemaal terug van weggeweest: een klassiek visgraatpatroon.

Op de vloer

Voor een fraai en levendig effect. Kies op de vloer bijvoorbeeld voor de natuurgetrouwe houttegels uit de serie Marwood. Mooi in één kleur, maar ga ook eens voor een speels tweekleurig patroon in bijvoorbeeld Beige en Light Brown.

Of denk eens aan een de toevoeging van horizontale of verticale ‘strepen en blokken’ als grafisch element. Zo creëer je in één klap een klassieke vloer met een modern tintje.

Op de wand

Ook op de wand is een visgraatpatroon een ware blikvanger. Mooi in zijn eenvoud, bijvoorbeeld met de glanzende Mediterranea tegels Denia of Calpe. Kies voor een neutrale tint, als Nieve of Warm Grey óf ga juist voor een prachtige accentkleur als Purple Blue of Seagreen. Zo creëer je in een handomdraai een speels en levendig effect in je interieur.

Ook interessant