Meubelen

Eigentijdse eigenwijze meubelen

De neutraal witte kleur van de Fleur collectie is een ideale basis voor een eigenwijze inrichting die alleen jij hebt. De elegante vormgeving en het gebruik van de vergrijsde bladen maakt dat deze smaakvolle collectie van Jouwmeubel ideaal te combineren is met eerlijk handwerk en natuurtinten. Bij Woontrends xl vind je deze elementen volop, kijk maar eens naar de eigenzinnige elementenbank van UrbanSofa en de niet van echt hout te onderscheiden laminaatvloer van Your Floor.

Fleur maakt je huis gezellig en compleet

Wit in je interieur schept ruimte en rust, de neutrale kleur zorgt er tevens voor dat je ongelimiteerd kan experimenteren en veranderen. Trends komen en gaan maar de eigenwijze combinatie van het wit met het grijsgewassen blad en de koloniale vormgeving maakt dat ze altijd eigentijds blijven. Wit is immers tijdloos en niet gebonden aan mode? De duurzame kwaliteit van de buffet-cabinets, dressoirs, meidenkasten of eetkamerstoelen, om zomaar een greep uit de collectie te noemen, maken je huis gezellig en compleet. Fijne bijkomstigheid zijn ook het grote aantal opbergvakken en lades in de kasten en heb je een mooie collectie? kan die gewoon achter het glas.



Vind je balans in wit

De uitdaging van een kamer met witte meubelen is dat je je volledige inspiratie erin kwijt kan. Zie het als een ongevormd stuk klei waar de beeldhouwer met zijn fantasie vorm aan gaat geven. Waak er wel voor dat je het wit niet te ver doorvoert, te veel wit in een vertrek maakt het klinisch en kil. Een overdaad aan kleur doet het eigenwijze van de Fleur collectie teniet en dat is ook weer niet de bedoeling. Je vindt de Fleur meubelen heel leuk maar durft niet goed te combineren? Waag er eens een dagje aan en kom naar Wageningen en kijk hoe ze bij Woontrends xl de showroom hebben ingericht. Vast en zeker dat je met onze Fleur collectie en advies die zo typisch jou combinatie maken kan.

Ook interessant