Duurzaam Bouwen

Low energy impact: Hoe houden we het licht aan deze winter?

Low energy impact: Hoe houden we het licht aan deze winter?
Steven Vromman
Hoe houden we het licht aan deze winter? Deze vraag brandt op de lippen van bijna iedereen. Het moment dat het afschakelplan bekend gemaakt werd, lag de website van de overheid plat omwille van het groot aantal mensen dat wilde inloggen om dit te bekijken. Op 11 december kun je een licht komen opsteken over hoe energiegebruik tot een minimum te beperken. Steven Vromman – ook gekend als de Low Impact Man – vertelt over zijn persoonlijk ‘voetafdruk’ experiment.

Steven Vromman is bekend geworden door zijn experiment om te gaan leven met een zo klein mogelijke voetafdruk. Samen met zijn kinderen gaat hij op zoek naar een goede manier van leven binnen de grenzen van één planeet.

Een interactieve voorstelling met de nodige humor, confronterende cijfers en beelden, entertainment en tips. Iedereen gaat naar huis met een hoop concrete suggesties om zelf aan de slag te gaan en het besef dat we zelf een deel van de oplossing kunnen zijn, dat we samen kunnen proberen om het licht aan te houden deze winter.

Kom het licht zien op:

11 december 2014 (19u00 – 22u00)
Syntra West, site Ten Briele, Ten Briele 7, 8200 St – Michiels

Praktisch:
  • Prijs met KMO – Portefeuille: € 50 (excl. BTW – incl. broodjeslunch + netwerkreceptie)
  • Prijs: € 100 (excl. BTW – incl. broodjeslunch + netwerkreceptie)


Meer informatie vindt u via deze link.

Ook interessant