Badkamers

Online badkamer en in de showroom

Je kunt tegenwoordig heel gemakkelijk (en leuk!) je badkamer ontwerpen op internet. Je kiest zelf de indeling en de kleuren van de tegels en maakt er een echt wellness paleisje van. Vervolgens komt in de showroom natuurlijk wel de reality check, want wat jij hebt verzonnen moet natuurlijk nog wel uitvoerbaar zijn.

Vernuftige technieken van vandaag de dag

Toch zul je ervan versteld staan wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is op badkamergebied, ook in een kleine ruimte. De vernuftige technieken van vandaag de dag maken het mogelijk ook in de kleinste badkamer een stukje wellness te realiseren dat vroeger alleen in ruime badkamers mogelijk was. Laat je hierover adviseren in de showroom en doe vooraf research op internet.

Tegels in oneindig veel varianten

Bij het tegeldepot zijn tegels in voorraad in meer soorten en kleuren dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Daarbij komt nog dat een veelvoud van het aanbod op bestelling leverbaar is. Er is dus volop keuze en voor iedereen is er wel een tegel die helemaal voldoet aan alle wensen.

Tegenwoordig zijn (zeer) grote tegels erg in trek, maar ook zelfs tegelplaten of tegels waarbij je de voegen niet ziet. De zogenaamde metro tegels zijn ook in trek (formaat baksteen) maar de kleine gekleurde mozaïek tegeltjes zijn inmiddels wel op hun retour.

Realiseer je dat kleine tegels een druk effect geven en dat grote tegels rust uitstralen. Een goede tegelzetter zal ervoor zorgen dat de tegels op de juiste wijze over het vlak worden verdeeld en dat er geen lelijke 'afgebroken' tegels te zien zullen zijn op plaatsen waar dat niet gewenst is.

Kleuren van de tegels: kies met beleid

Hoe leuk het misschien ook lijkt om bont gekleurde tegels te kiezen in de modekleur van het moment, kies toch liever voor iets neutraals als je niet van plan bent om binnen tien jaar je badkamer weer helemaal te verbouwen. Je hoeft niet per se te kiezen voor wit maar hou het wel rustig en breng met accessoires de kleuraccenten aan, zodat je gemakkelijk van stijl en kleur kunt wisselen.

Ook interessant