Algemeen

Bouwen zonder Grenzen

Bouwen zonder Grenzen
Landgoed Huis de Voorst
Op donderdag 9 oktober a.s. vindt op landgoed Huis de Voorst in Eefde het congres Bouwen Zonder Grenzen plaats. Het departement Rivierengebied van de Lighthouse Club Nederland heeft in samenwerking met o.a. VNO-NCW Midden en Dirkzwager advocaten en notarissen een programma samengesteld waaraan bouwend en vastgoed(onderhoudend) Nederland zijn hart kan ophalen: vernieuwend, informerend, inspirerend en bovenal toekomstgericht.

Met als thema grensoverschrijdende samenwerking tussen Nederlandse en Duitse partijen in de bouw en vastgoed(onderhoud) start op donderdag 9 oktober Gijs Weenink van De Debat Academie het congres met een plenair debat over kansen en bedreigingen. Later deze dag passeren onderwerpen als precontractuele goede trouw, administratieve voorwaarden en Duits bouwrecht, kengetallen waar vind je die en wat kun je er mee, de visie van VNO-NCW West en verschillen in cultuur en regelgeving de revue. Het congres wordt om 17:00 uur afgesloten met een borrel gevolgd door diner.

Boeiende sprekers

Mr. ing. Joost van Kimmenaede (The Lighthouse Club Nederland), John Wijnmaalen en Kristin Schenkel (Dirkzwager advocaten & notarissen), Jacco Vonhof (VNO-NCW Midden), Manfred Richter (Alpmann Fröhlich), Prof.dr. P.LM. Sars (Radboud Universiteit Nijmegen), Gijs Weenink (De DebatAcademie), Alexander Cramer en Christian Theissen (BonsenReuling), Bert van der Laan (Nedubex), Wout Elzinga (Praktijk voor Haptotherapie Zutphen).

Meer informatie over het congres Bouwen Zonder Grenzen en het programma staat op www.lighthouseclub.nl/site/bouwen-zonder-grenzen.

Grensoverschrijdende samenwerking in de Euregio

Doel van het congres is het uitwisselen van contacten en informatie, kennisdeling en het bevorderen en vergemakkelijken van grensoverschrijdende samenwerking in de Euregio.

Ook interessant


Build for Life