Algemeen

De Nederlandse Bouwprijs 2015 geeft bouwsector een boost

Bouwteams kunnen in de periode tussen 25 augustus en 6 oktober 2014 hoogwaardige innovatieve bouwprojecten inschrijven voor deelname aan De Nederlandse Bouwprijs 2015. Stichting De Nederlandse Bouwprijs reikt de bouwprijzen uit in drie categorieën: gebouwen, civiele kunstwerken en bouwmaterialen en -systemen. Ook reikt de stichting de aanmoedigingsprijs Talent met toekomst uit aan een young professional die een opvallende bijdrage heeft geleverd aan een bouwproject. De aanmelding van de bouwprojecten verloopt digitaal via: www.denederlandsebouwprijs.nl

Maarten van Hezik, voorzitter Stichting De Nederlandse Bouwprijs: "Bijzondere gebouwen, civiele kunstwerken en bouwmaterialen en -systemen in Nederland verdienen oprechte aandacht van de sector en het publiek. Als beloning voor hun bijzondere bijdrage aan de kwaliteit van de bouw en ter stimulatie en inspiratie van de sector. De Nederlandse Bouwprijs geeft een positieve boost aan de bouwsector."

Grote belangstelling voor bouwprijzen

De Nederlandse Bouwprijs is een prestigieuze onderscheiding waarvoor elke editie opnieuw tussen 100 à 150 architecten, aannemers, projectontwikkelaars, opdrachtgevers en ingenieursbureaus zich met hun bouwteam inschrijven. In de Week van de Bouw, tijdens het Gala van de Nederlandse Bouw op 9 februari 2015, worden de winnaars van de bouwprijzen bekend gemaakt.

Ook interessant


Build for Life