Verbouwen

Tendens Wonen Infoavond helpt (ver)bouwers op weg

Tendens Wonen Infoavond helpt (ver)bouwers op weg
Wie bouw- of verbouwplannen koestert, moet op de Bouwbeurs in Roeselare zijn (7-15 februari). Op vrijdag 13 februari verneemt u er allerlei nuttige (ver)bouwinformatie op de Tendens Wonen Infoavond van Focus-WTV en Zoekeenarchitect.be. Bovendien kan u op diezelfde Bouwbeurs ook een afspraak maken voor een gratis gesprek met een architect, nog steeds dé bouwprofessional bij uitstek, op de stand van Zoekeenarchitect.be. Bouwen of verbouwen draait voor velen uit op een avontuur, maar het kan ook anders. De juiste informatie kan het parcours heel wat makkelijker maken.

Experts aan het woord op Tendens Wonen Infoavond

Op de Tendens Wonen Infoavond van Focus-WTV en Zoekeenarchitect.be wapenen verschillende specialisten de kandidaat-bouwer met onmiddellijk bruikbare tips en tricks. Hoe kunt u bijvoorbeeld uw fiscaal voordeel optimaliseren? Hoe laat u zich bij de aankoop van een woning of stuk bouwgrond niet strikken? Wat doet de architect? Hoe kiest u het beste woonkrediet en op welke premies heeft u recht?

Tijdens de infoavond van Tendens Wonen ontvangt Mieke Dumont, nieuwsanker van Focus & WTV, verschillende experts. Ze overlopen de stappen van het bouwproces en geven de bezoekers nuttige tips en weetjes mee. Zo krijgen kandidaat-bouwers een helder en actueel beeld van wat hen te wachten staat.

De avond is gratis en vindt plaats op vrijdagavond 13 februari om 19u00. Geïnteresseerden dienen zich wel vooraf te registreren op www.tendenswoneninfoavond.be.

Gratis vakkundig advies op beursstand zoekeenarchitect.be

Gedurende de hele Bouwbeurs van kunt u bovendien terecht op de beursstand van Zoekeenarchitect.be. U kunt er niet alleen grasduinen in de duizenden referenties op de website. U kan er ook deskundig advies krijgen van een vakbekwame architect. Gratis advies op maat in een vrijblijvend gesprek van 30 minuten! Want u als (ver)bouwer wenst toch ook niks liever dan een duidelijk, correct en objectief antwoord op uw talrijke vragen?

Wenst u ook gratis en vrijblijvend advies van een architect? Registreer u via de online module op www.zoekeenarchitect.be/advies.

Praktisch

Datum en locatie bouwbeurs Roeselare:
Beursdagen: za 07 - zo 08 - ma 09 en vr 13 - za 14 - zo 15 februari 2015.
Openingsuren: 14 - 19 uur, vrijdag 13 februari nocturne tot 20.00 uur.
Hallen Roeselare, Diksmuidsesteenweg 400, 8800 Roeselare.
  • Tendens Wonen Infoavond op vrijdagavond 13 februari om 19uur. Gratis maar inschrijven verplicht op www.tendenswoneninfoavond.be
  • De beursstand van Zoekeenarchitect.be is op elke beursdag vrij te bezoeken. Een afspraak maken voor een gesprek met een architect kan op www.zoekeenarchitect.be/advies

Ook interessant