Interieur

Totale herinrichting kantoor Bouwfonds te Delft

Het kantoor van Bouwfonds Ontwikkeling aan de Poortweg in Delft heeft een totale metamorfose ondergaan. Februari dit jaar startte Verwol Projectafbouw met het renoveren van de vijf verdiepingen welke eind juni zijn opgeleverd en per direct door de opdrachtgever in gebruik zijn genomen. De renovatie heeft slechts vier en een halve maand in beslag genomen wat erg kort is voor een totaalrenovatieproject.

Geïntegreerde kasten

Verwol Projectafbouw plaatste in het gehele kantoor ca. 650m2 systeemwand van het type Clearvison, zowel enkel- als dubbelglas en ruim 300m2 systeemwand afgewerkt met diversen soorten Vescom vinyl behang. Opvallend detail zijn de op maat gemaakte kasten welke volledig zijn opgenomen in de Clearvision glaswanden. Voor de vloerafwerking is gekozen voor tapijt, parket en marmoleum, in totaal 22 verschillende types met elk hun eigen uitstraling.



Trap en bordes als blikvangers

Als rode draad door de vijf verdiepingen loopt de stalen trappenpartij welke is voorzien van een volglazen balustrade en ingelegde houten treden. Deze vormt samen met de semi zwevende glazen bordesuitbouw met oppervlakte van 50m2 een echte eyecatcher. Zowel de trap als de glazen bordesuitbouw is door Verwol op maat gemaakt en gemonteerd.

Maatwerk in overvloed

Door de eigen interieurafdeling en fabriek is Verwol in staat unieke maatwerk interieurs te vervaardigen. Voor dit project is onder andere een receptiebalie met podium en uitgiftebuffet in het restaurant geleverd maar ook de pantry’s op de vijf verdiepingen zijn speciaal op maat gemaakt. Tenslotte zijn een aantal ladekasten met metaal bekleed en zijn de kopieerunits voorzien van gestoffeerde panelen.

Overige werkzaamheden van Verwol in het kader van dit project is divers schilderwerk, betimmeringen zoals (gevel)koven en het opnemen van brandwerende deuren.

Betrokkenen
Opdrachtgever: Bouwfonds Ontwikkeling BV
Architect: Samas

Voor meer informatie en referentieprojecten kijk op www.verwol.nl