Interieur

Zitpoefs met een mix van barok en extravagantie

Het Belgische merk Le Couchon ontwerpt zitpoefs met een mix van barok en extravagantie en werd opgericht als een uitnodigend, frivool meubel voor uitbundige soirees en decadente nachten van ongeremd plezier. Stijlvol, exclusief en doordrongen van pure luxe zorgen de zitpoefs van Le Couchon dan ook voor een ongebruikelijke, prettige sensatie bij uw thuis of een event!

Zoals de naam ‘Le Couchon’ reeds weggeeft, profileert het merk zich in de wereld van de extravagante en modebewuste levensgenieters. De verschillende riante zitpoefs tonen dan ook een duidelijk contrast tussen overweldigende, extravagante barok enerzijds en eenvoudig, duidelijk minimalisme anderzijds. Eén ding is zeker: Le Couchon heeft een passie voor gewaagd, uniek en exclusief design.

Zitpoefs met een mix van barok en extravagantie

De omvangrijke Le Couchon zitpoefcollectie omvat verschillende modellen – van grote, ronde of rechthoekige ligbedden tot kleine bijzetpoefs – die naar wens bekleed kunnen worden met een verscheidenheid aan luxueuze stoffen met een verschillende uitstraling.

Genieten van de zon op exotische stranden of sensuele feesten bij het zwembad. De stijlvolle Le Couchon collectie is uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik dankzij het waterafstotende materiaal en de zachte finish. De outdoor stof is bovendien beschikbaar in verschillende uitvoeringen – gaande van fijne tot ruwe structuren – en is duurzaam, bestand tegen vlekken, UV-stralen, water en weersinvloeden en eenvoudig te reinigen.

Zitpoefs met een mix van barok en extravagantie

Exclusief, chic en laid-back: Le Couchon respecteert de hoogste normen van modern design met behoud van een haute couture elegantie. Zo is er de prachtige collectie designpoefs dressed by Missoni Home, waarbij gevoel voor kleur verweven wordt met zonnige designs en een creatieve geest en waarbij twee werelden – mode en design – perfect met elkaar samensmelten.

Ook interessant