Nieuwbouw

Fascinerende gevelstenen van Vandersanden op Batibouw 2016

Wie een gevel met cachet, karakter en een duurzame uitstraling wil, bekijkt best de allernieuwste baksteenreeks van Vandersanden Group. De Limburgse baksteenfabrikant presenteert op Batibouw vijf zachte, naturelle kleuren met een Wasserstrich afwerking. Dankzij deze laatst genoemde techniek hebben deze bakstenen een licht gestructureerde textuur. De kleurtinten variëren van zacht grijs, bruin tot beige. Het resultaat: vijf aardse tinten met een licht gestreept oppervlak. Perfect op maat voor fascinerende gevels in harmonie met de natuur.

In het gamma van handvormgevelstenen breidt Vandersanden Group uit met een ultra witte gevelsteen, Perla. Zoals de naam al doet vermoeden, een witte, uniforme baksteen met een meer generfde en bezande oppervlaktetextuur.

6 nieuwe baksteenkleuren

Hagen WS: grijze basis met witte, zachtgrijze tot bruinige nuances
Haldor WS: grijze basis met witte en grijze nuances en donkere sintelvlekken
Berit WS: grijze basis met lichte, gele en blauwe nuances
Runar WS: grijs-beige basis met lichte nuances
Flemming WS: donkerbruin-grijze basis met zachte nuances
Perla: uniform wit

Fascinerende gevelstenen van Vandersanden op Batibouw 2016

Wat betekent Wasserstrich?

Een Wasserstrich gevelsteen wordt soms omschreven als een onbezande handvormsteen. Maar er is een duidelijk verschil in het productieproces. Een Wasserstrich steen wordt tijdens het vormen in een vormbak geworpen die met water is besproeid. Deze werkwijze creëert een bijzondere, licht gestructureerde textuur. Het zichtvlak is niet glad, maar licht gestreept. Bezanding ontbreekt. De kleur wordt in grote mate bepaald door de bakkleur van de kleisoorten, aangevuld met enkele speciale kleureffecten. Pure gevelstenen dus, met veel karakter en eigenheid.

Win 1 van de 10 waardebonnen van € 1.000!

Om kans te maken op één van deze cadeaubonnen volstaat het om deel te nemen aan een zoekactie op de Vandersanden website. Vanaf 25 februari verstopt Vandersanden 3 bakstenen cadeautjes op zijn website. Wie één van deze cadeautjes vindt, doet dadelijk ook een gooi naar één van de 10 waardebonnen van 1.000 euro. De winnaars kunnen dit bedrag naar keuze besteden aan gevelstenen, kleiklinkers of E-Board gevelisolatie.

Wie graag wil deelnemen kan zich nu al aanmelden op www.10x1000.be. Zij krijgen op 25 februari een persoonlijke uitnodiging om deel te nemen aan de wedstrijd.

Ontvang uw kortingsbon op de stand van Vandersanden

Bezoek zeker de stand van Vandersanden Group op Batibouw 2016 en vraag naar uw waardebonnen. Voor gevelstenen en kleiklinkers ontvangt u een kortingsbon van 100 euro. Bij aankoop van E-Board gevelisolatie ontvangt u een waardebon tot 250 euro.

U vindt Vandersanden Group op Batibouw 2016 in Paleis 5 stand 207

Ook interessant