Badkamers

Wastafelbladen uit massief eiken

Wastafelbladen uit massief eiken
LucaWood wastafelbladen worden uit één stuk massief eiken hout gemaakt en zijn leverbaar in alle breedtes van 60 tot 300 cm en in dieptes van 30 tot en met 55 cm. De bladen hebben een dikte van 7 cm. De wastafelbladen kunnen naar wens op maat worden gemaakt, met één of twee uitgefreesde wastafels of juist als vlak (top) blad geschikt LucaWood gefreesde wastafel dubbelvoor opzet waskommen. Er is een groot aantal bijpassende Italiaanse wastafelkommen, rond, vierkant en van zowel keramiek als Solid Surface.

De wastafelbladen van LucaWood zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd massief Noord-Europees eiken. De eiken bladen kunnen uit één stuk worden gemaakt tot 3 meter lengte en bevat geen knoesten. De verwerking tot LucaWood wastafelbladen en waskamermeubels vindt plaats in Nederland.

Lucawood: Wastafelbladen uit massief eiken

Afwerking

De massief eiken bladen zijn bewerkt met een oliedragende 2 componenten Monocoat olie, verkrijgbaar in een negental kleuren, zoals Charcoal, Gris, Smoke, Chocolate en Savannah. Alle bladen zijn voorzien van een verborgen ophanging. Alle LucaWood producten hebben een garantie van 2 jaar en worden geleverd inclusief gratis onderhoud set. LucaWood is een eigen merk van Luca Sanitair en alleen verkrijgbaar bij de geselecteerde showrooms.

Ook interessant