Interieur

DuPont Corian Charging Surface is gearriveerd

“Corian Charging Surface” is gearriveerd. Als onderdeel van haar internationale “Endless Evolution” groeiprogramma heeft DuPont een nieuw, praktisch, betrouwbaar en eenvoudig te installeren oplossing ontwikkeld - “Corian Charging Surface” - die de superieure schoonheid en functionaliteit van Corian verenigt met de draadloze oplaadmogelijkheden voor smartphones en tablets. De draadloze oplaadoplossingen zijn mogelijk door een state-of-the-art unit gebaseerd op inductietechnologie.

De technische eigenschappen van DuPont Corian maken het mogelijk het opladen direct via het materiaal beschikbaar te maken. Dankzij deze kenmerken is het mogelijke om fascinerende oplossingen te creëren die geïntegreerde oplaadmogelijkheden bieden met een elegante, monolithische look en zonder dat het nodig is gaten te maken in het oppervlak om de technologie te installeren.

DuPont Corian Charging SurfaceVoor residentiële en commerciële projecten kan er contact worden opgenomen met de DuPont Corian business, die de verzoeken zal behandelen in samenwerking met de Industrial Partners (Erkende Verwerkers) van het Corian Quality Network.

Voor meer technische informatie over Corian Charging Surface, kunt u de website bezoeken www.corian.co.uk/powerup

Ook interessant