Tuinmeubels

Uv- en waterbestendige buitenmeubelen

Uv- en waterbestendige buitenmeubelen
Elements & Air
Uv- en waterbestendige buitenmeubelen brengen een stijlvolle verfrissing op je terras. Manutti verlegt graag grenzen. Met baanbrekend design dat de wereld van buitenmeubelen een nieuwe look geeft. Maar ook met innovatieve materialen die extra troeven uitspelen en perfect geschikt zijn voor buitengebruik. Zo haal je, zomer na zomer, het beste uit het buitenleven. Vanuit je lounger aan het zwembad of aan tafel in de koele schaduw...

Elements & Air

De buitencollectie Elements van Manutti kan je niet negeren. Met zijn futuristisch design ademt dit ultramodulaire zitconcept comfort en luxe uit. Ontwerper Gerd Couckhuyt vertrok van zwevende elementen en eindeloze schakelmogelijkheden, met verplaatsbare rugstanden en verschuifbare accessoires zoals een voetenbank en bijzettafel. Ook de lounger, met royale afmetingen, laat je zorgeloos zweven in dikke, zachte kussens.

Voor de toplaag van Elements koos Manutti voor Quaryl®, een kwaliteitsmateriaal van Villeroy&Boch dat stevig is en tegelijk zacht aanvoelt. Perfect voor buitengebruik, want onderhoudsvriendelijk, uv- bestendig en waterresistent. Voor extra sfeer voorzag Manutti de lounger met een slank biesje ledlicht. De ingetogen combinatie van kleuren, strakke lijnen en afgeronde vormen geeft Elements een unieke designuitstraling.

Met haar gestroomlijnde vormgeving en puur lijnenspel vormt de nieuwe eettafel Air een mooi duo met Elements. De tafel is beschikbaar in twee afmetingen en met twee bladen: stroken irokohout met afgeschuinde kanten, of een keramisch blad in wit of quartz. Ook voor het frame kan je kiezen uit gepoederlakt smeedijzer in wit of lava.

Zendo

Ook de comfortabele buitencollectie Zendo nodigt uit tot languit loungen. De modulaire sofa tekent voor een relaxte zitervaring en geeft je een waaier aan creatieve mogelijkheden met verschillende zit- en voetelementen. De luxueuze lounger, met aanpasbare rugleuning en wielen, maakt het zomergevoel compleet. Ook aan je zwembad, dankzij de waterbestendige afwerking in nautisch leer of textiel. Dat Manutti oog voor detail heeft, blijkt trouwens ook uit de subtiele toon-op-toon stikking en de verstelbare voetjes.

Manutti Zendo
Zendo

Moon Island

Het geheim van Moon Island? Dat je een hele zomer lang geborgen kan genieten. Dit unieke loungeconcept van vier eilanden telt tal van combinatiemogelijkheden en springt in het oog door zijn uitgepuurde eenvoud.
Het centrum van dit knusse zitconcept is een ronde module die je als koffietafel kan gebruiken, of als voetensteun. Daarrond passen vier zitelementen die met hun gebogen uitsparingen de centrale module omarmen. De vijf elementen samen vormen een comfortabel ligeiland. Maar even goed creëer je in een handomdraai een compactere zithoek aan terras of zwembad.

De materialen versterken het zit- en loungecomfort van Moon Island. De vulling van polyurethaanschuim is omhuld door waterbestendig gecoat Nautic-leder; het aluminium frame staat garant voor een lichte, solide en onderhoudsvrije structuur. En de hoezen zijn beschikbaar in diverse kleuren, zodat je perfect kan afstemmen op je buitensfeer. Aan het zwembad of de zwemvijver bijvoorbeeld.

Manutti Moon Island
Moon Island

Ook interessant