Keukens

Slimme technologie die resulteert in meer vrije tijd

Slimme technologie die resulteert in meer vrije tijd
Het ontbreekt moderne gezinnen vaak aan tijd om voedzame maaltijden te bereiden. Traditionele microgolfovens helpen om snel een maaltijd op tafel te toveren, maar dat gaat vaak ten koste van de kwaliteit en smaak van de maaltijd. Met dit inzicht als uitgangspunt heeft Samsung de HotBlast combi microgolfoven ontwikkeld. De HotBlast combi microgolfoven is snel, krachtig en stijlvol en biedt veel meer mogelijkheden dan de standaard combi microgolfoven. De HotBlast biedt de gebruiker een fel verbeterde kookervaring en bespaart kostbare tijd.

Halvering bereidingstijd, verdubbeling vrije tijd

HotBlast introduceert een nieuwe manier van koken waarbij gezinnen sneller en beter eten. Krachtige hete lucht wordt vanaf 60 identieke luchtgaten richting het voedsel geblazen, waardoor bijvoorbeeld kip tot wel vijftig procent sneller verhit wordt dan bij traditionele heteluchtovens. De hete lucht is afkomstig van een ventilator die - met een diameter van 154 mm - 1,6 keer groter is dan in heteluchtovens. Ondanks de kortere bereidingstijd blijft de gebraden kip smaakvol, knapperig aan de buitenkant en sappig aan de binnenkant.

De perfecte grill

De Samsung HotBlast combi microgolfoven heeft een 2250 watt PowerGrill Duo die krachtiger is dan traditionele grills in heteluchtovens. Gezinnen genieten daarmee sneller van uitstekend gegrilde maaltijden. De extra grote heaters stralen feller en verspreiden de warmte beter, wat resulteert in een gelijkmatige en snellere grill. De grillheater is van dezelfde kwaliteit als die in elektrische ovens wordt gebruikt. Verder zorgt de Crusty Plate-functie ervoor dat zowel de boven- als onderkant van bevroren voeding gelijkmatig wordt verwarmd, perfect voor krokante pizza, stokbroden en drumsticks.

Letterlijk koken op een grotere schaal

Ondanks zijn compacte formaat, gebruikt de MW8000J iedere centimeter door zijn uitzonder grote draaiplateau: de Grande Table. In vergelijking met traditionele microgolfoven is de diameter met 380mm en de inhoud met 35 liter groter, waardoor de Hotblast moeiteloos grote hoeveelheden voedsel kookt. Zelfs als je een pizza voor de hele familie bereidt.

Voor meer flexibiliteit en gemak kan de draaifunctie van de schaal in de oven ook worden uitgeschakeld. Zo kan iedere centimeter ruimte optimaal benut worden en is er ruimte voor iedere ovenschaal, zelfs de grotere, rechthoekige schalen.

Gezonder en knapperiger

De SLIM FRY-technologie in de HotBlast combi microgolfoven laat mensen genieten van gefrituurd voedsel uit een combi microgolfoven. De combinatie van HotBlast met warme luchtcirculatie houdt voedsel knapperig met slechts een vleugje olie. Deze bereiding voorkomt dat er teveel vet wordt gebruikt, zonder in te leveren op de kwaliteit en smaak van maaltijden.

Duurzaam en gemakkelijk

De keramische binnenkant van de MW8000J is gemakkelijk schoon en krasvrij te houden. Het gladde oppervlak is gemakkelijk te verwijderen en verkleurt niet, zelfs bij hoge temperaturen, olie en vetrestanten. De binnenkant is antibacterieel, kras- en roestbestendig. Dit staat garant voor een langdurige en meer hoogwaardige kwaliteit in vergelijking met normale epoxy of RVS oveninterieurs.

Stijlvol en strak

Het ontwerp van de MW8000J is strak en stijlvol dankzij de grote deur met verzonken handvat, RVS buitenkant en dunne chromen omlijsting. En de combi microgolfoven is ondanks de indrukwekkende interne capaciteiten klein genoeg om netjes te passen in de kleinste keukens. Het apparaat biedt een gemakkelijke gebruikservaring door touch controls in combinatie met draaiknoppen en een scherp, helder LCD-scherm.

De Samsung MW8000J HotBlast is vanaf nu verkrijgbaar tegen een consumentenadviesprijs van € 449.

Ook interessant