Verbouwen

Willco Products lanceert innovatief dakrandprofiel

Bepleisterde gevels die snel vuil worden, vuile strepen, groen worden, vochtinfiltratie langs boven, scheuren en blazen. Stuk voor stuk zijn dit vaak voorkomende problemen bij buitenbepleistering. Ze zorgen voor de nodige frustraties bij de bouwheer, aannemer en architect! Dit is nu verleden tijd dankzij het Willco Dakrandprofiel.

Het innoverende Willco Dakrandprofiel bestaat uit twee delen: het dakrandprofiel en een verbindingsstuk. Beide delen zijn geproduceerd volgens Nen-EN 755-9 en opgebouwd uit aluminium (legering 6060T66). Zowel de onderzijde als bovenzijde zijn afgewerkt in hetzelfde materiaal. Dit biedt een groot voordeel, zowel technisch als esthetisch.

Willco Products lanceert innovatief dakrandprofiel

Enkele voordelen op een rij:

  1. Dankzij een afgeschuinde bovenzijde met langsgroeven, kan de EPDM-dakdichting stevig verkleefd worden tot aan de opstand. Het water wordt dus steeds weggeleid naar de binnenzijde van de dakopstand. Hierdoor wordt het risico op vervuiling tussen de naden van verschillende dakrandprofielen vermeden. Ook vochtinfiltratie is niet mogelijk!

  2. De naden tussen verschillende dakrandprofielen zijn altijd waterdicht.

  3. Door het verbindingsstuk tussen de verschillende dakrandprofielen, wordt de nodige dilatatie tussen de profielen behouden.

  4. Het dakrandprofiel schuift gemakkelijk over een betonplexplaat of houten plaat. Deze laatste zitten volledig ingewerkt, waardoor het profiel langs de bovenzijde en onderzijde mooi aansluit. Hierdoor kan de sierpleister dus probleemloos afgewerkt worden tot tegen het Willco Dakrandprofiel. Opnieuw is er via deze weg geen vochtinfiltratie mogelijk!

  5. Door de innovatieve constructie van het profiel is de verticale en horizontale oversteek, met uw gevel, altijd ideaal (= 4 cm).

  6. Het Willco Dakrandprofiel is eveneens te verkrijgen in de vorm van gelaste binnen- en buitenhoeken (300 x 300 mm). Dit zijn voorgevormde hoeken die zorgen voor een naadloze en waterdichte hoekaansluiting.

Vanaf nu geen zorgen meer over scheuren, blazen, vuile strepen, vochtinfiltratie of een vuile gevel

Ook interessant