Binnenafwerking

Nieuwe wand in een handomdraai

Het systeem is drie-in-één: isolatie (massieve kern), beplating (stevige kartonplaten met witte afwerking) en constructie (de wandpanelen hebben geen apart raamwerk van balkjes nodig). De wandpanelen worden tussen de vooraf te monteren vloer- en plafondprofielen geplaatst. Voor onderlinge verbinding van de panelen én voor de verbinding met vloer en plafond zorgen sterke spaanplaat vebindingslatten (veren). De veren kunnen vastgelijmd worden. Worden ze niet vastgelijmd is de wand nog verplaatsbaar maar zeker zo sterk.

De Quick & Easy panelen zijn er in twee breedten: 29 en 59 cm. De panelen zijn eenvoudig te hanteren en met een gewone zaag op maat te maken. Met de hoogte van 260 cm kunt u overal uit de voeten.

Als grondstof voor deze robuuste panelen gebruikt men uitsluitend vlasscheven, een restproduct van de vlasteelt. Deze vlasscheven hebben een zeer praktisch voordeel. Door de lange vezelstructuur kunt u zeer zware lasten (tot maar liefst 110 kg per gewone schroef, min. 5 cm lang) aan de wand hangen.