Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

B&W Boeken

Met passie - `Voor stijlvolle interieurs`
`Met Passie`, dat is de welluidende titel van een nieuwe reeks boeken uitgebracht bij Uitgeverij 2voor5, makers van het Belgisch Budget Bouwboek en de Interieurbijbel, in samenwerking met Gemex publishing, uitgever van het toonaangevende tijdschrift “Tijdloos”.

Met Passie brengt portretten van gepassioneerde mensen in woord en beeld.
Wie ... Lees verder...
18 december 2008
Bron: Uitgeverij 2voor5 / Gemex publishing
Boek: Wonen en kopen op Curaçao
Of u nu op de vlucht bent voor de Nederlandse fiscus of het onvoorspelbare klimaat in Nederland Curaçao kan voor u het alternatief zijn. Curaçao op 9 uur vliegen van Amsterdam, combineert een aantrekkelijk fiscaal klimaat met tropische temperaturen, een aangename passaat wind, blauwe luchten en de intens blauwe kleuren van de Caribische Zee.

Aankoop ... Lees verder...
30 januari 2008
Bron: Uitgeverij Guide Lines
Wouter Davidts over hedendaagse museumarchitectuur
In het kader van de tentoonstelling ‘van Museum tot Museumsite’ licht Wouter Davidts zijn visie over hedendaagse museumarchitectuur toe. Tegelijk stelt hij zijn nieuwe boek ‘Bouwen voor de Kunst?’ voor.
Hoewel musea behoren tot de meest prestigieuze en belangrijke opdrachten voor de hedendaagse architectuurdiscipline, is er tot op heden geen substantieel ... Lees verder...
11 mei 2006
Bron: Stad en Architectuur vzw
Groenbeheer, een verhaal met toekomst
Welke planten kunnen op een groendak? Welke klimplant is geschikt voor de oostkant van een torenhoog kantoorgebouw? Klimt een plant alleen, of heeft hij hulp nodig? Wat zijn de effecten van openbaar groen op het leefmilieu in de stad? Wat betekent het ecopolismodel toegespitst op groen in de stad? U vindt een antwoord op deze vragen in het nieuwe boek ... Lees verder...
2 maart 2006
Bron: Bouw & Wonen
Tuinontwerpen op maat
Eindelijk een boek waarin het grote tuingenieten centraal staat. In zeven verschillende hoofdstukken worden 28 uiteenlopende tuinontwerpen getoond en besproken, van romantisch en modern tot glamoureus en natuurlijk. Maar ze hebben allemaal een belangrijk uitgangspunt: genieten van je tuin.

Dit boek gaat over tuinen waarin het ultieme loungegevoel ... Lees verder...
28 april 2005
Bron: Groen.net
 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Mijn Huis Mijn Architect
BIS 2017
De Vlaamse Renovatiedag
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba