Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

SPIE neemt Tevean over in België  

SPIE neemt Tevean over in België
SPIE Belgium, filiaal van de groep SPIE, Europees onafhankelijk marktleider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie, maakt de overname van het bedrijf Tevean in België bekend. SPIE Belgium versterkt hiermee zijn capaciteiten op het vlak van bouwtechnologieën.

Tevean, opgericht in 1950 en gevestigd in het Oost-Vlaamse Zelzate, is gespecialiseerd in het engineeren, realiseren en onderhouden van elektrische systemen, alsook van protectie-, branddetectieen gebouwbeheersystemen. Teveans klanten zijn actief in de utiliteitsbouw, de gezondheidszorg en de industrie. Het bedrijf telt vijftig medewerkers en behaalde in 2015 een omzet van om en bij de 9 miljoen euro.

De medewerkers van Tevean zullen de divisie Building Systems van SPIE Belgium versterken en er hun knowhow en vaardigheden, sleutelfactoren van Teveans succes, verder ontwikkelen. Binnen Building Systems zal deze nieuwe business unit voornamelijk actief zijn in Vlaanderen en in de regio Brussel.

‘Met deze overname breidt SPIE Belgium het aanbod van zijn dienstenaanbod verder uit’, aldus Johan Dekempe, Algemeen Directeur van SPIE Belgium. ‘De technologische knowhow van Tevean is een perfecte aanvulling op de competenties van onze divisie Building Systems. Bovendien biedt Teveans huidige klantenbestand perspectieven op synergieën voor onze Building Systems activiteit, en op een prominentere aanwezigheid in de nichemarkt van de Care & Cure.’

Rudy Stals, zaakvoerder van Tevean, voegt hier nog aan toe: ‘Wij hebben in SPIE Belgium de juiste overnamepartner gevonden voor onze familiale onderneming. Tevean kan zich binnen SPIE Belgium verder blijven ontwikkelen en zo zijn klanten op een kwalitatieve manier blijven bedienen.’
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
8 december 2016
Bron: twoons
Nieuwsarchief:   
 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Dossier Batibouw 2017
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba