Bedrijfsnieuws

Radson viert haar 50-jarig bestaan met feestelijk event

Radson viert haar 50-jarig bestaan met feestelijk event
Op vrijdag 16 september viert Radson haar 50-jarig bestaan. De producent van hoogkwalitatieve radiatoren en vloerverwarming organiseert daarvoor een feestelijk event te Zonhoven, waarop ook heel wat prominenten aanwezig zullen zijn. Zo zakken Dhr Cyril von Rettig en Dhr Tomas von Rettig, de Finse eigenaars van het bedrijf, én de Finse Ambassadeur Dhr Timo Ranta, minister Steven Vandeput, gouverneur Herman Reynders en vele anderen speciaal naar Zonhoven af. Naast een bedrijfsrondleiding en een netwerkmoment wordt ook een uniek kunstwerk van de Hasseltse kunstenaar Dave Donné onthuld. En dat is nog niet alles. Speciaal voor de gelegenheid wordt een stijlvol uitgegeven boek over de geschiedenis van het bedrijf voorgesteld.

Hoe het allemaal begon

Radson, in 1966 als een familiebedrijf opgericht, is reeds decennialang een toonaangevende Europese producent van hoogkwalitatieve radiatoren en vloerverwarming.

Radson viert haar 50-jarig bestaan met feestelijk event

Radson viert haar 50-jarig bestaan met feestelijk event

"Dankzij een doordachte langetermijnvisie is Rettig Belgium NV, Radson’s Belgische productie-unit in Zonhoven, één van de grootste en meest winstgevende plants binnen de 15 Rettig plants. Met nieuwe investeringen ter waarde van 5 miljoen euro in 2016 in kwaliteit, processen, innovatie en mensen toont het Rettig-management het volste vertrouwen in de Zonhovense fabriek en de merknaam Radson", aldus Olivier Schmitz, Sales & Marketing Director Benelux van Rettig ICC. We zijn alvast klaar voor de volgende 50 jaar!”

Ook interessant