Bedrijfsnieuws

Air Trade Centre Belgium heet nu SIG Air Handling Belgium

Air Trade Centre Belgium heet vanaf 1 oktober 2015 SIG Air Handling Belgium, naar de beursgenoteerde moedermaatschappij SIG plc, die gespecialiseerd is in oplossingen voor de bouwindustrie. Jan Dhaenens, Managing Director SIG Air Handling Belgium, kijkt met vertrouwen naar de toekomst. “De naamswijziging kadert in een ambitieuze Europese groeistrategie. Onze nieuwe naam beklemtoont de synergie tussen de vestigingen in de 12 landen waar ons bedrijf actief is. Deze verandering heeft geen gevolgen voor onze klanten, ze kunnen blijven rekenen op onze klantgerichte aanpak, onze professionele service en ons innovatieve e-commerce bestelsysteem.”

SIG plc wil de Air Handling activiteiten in Europa gevoelig uitbreiden. Ook de overname van HC Groep in september paste in dit beleid.

HC Groep met vestigingen in Nederland en Groot-Brittannië en een omzet van 45 miljoen euro, zal de klantenpropositie van SIG verbeteren door een breder aanbod van producten en systeemoplossingen zoals klimaatplafonds, parkeergarage- en tunnelventilatie, regeltechniek en nieuwe service-activiteiten.

Met de naamswijziging en de recente overnames verstevigt SIG plc zijn positie op de internationale markt.

Ook interessant


Build for Life