Bedrijfsnieuws

NVM Ledenraad stemt in met overname aandelen Realworks

NVM Holding en Basegroup hebben na een strategische heroriëntatie overeenstemming bereikt over de toekomst van hun gezamenlijke onderneming NVM Realworks. Uitkomst van deze strategische heroriëntatie is een overdracht de aandelen Basegroup in NVM Realworks aan NVM Holding.

Vandaag heeft de NVM Ledenraad ingestemd met de overdracht van het belang van Basegroup in Realworks aan NVM. De overdracht van de aandelen staat gepland voor 1 juni 2015, waarbij partijen de tussenliggende periode gebruiken om de details verder uit te werken.

Realworks, dat actief is op het terrein van kantoorautomatisering voor makelaars, is op dit moment voor 56% in handen van NVM Holding en voor 44% van Basegroup. De NVM die reeds een meerderheidsbelang heeft, zal de resterende aandelen van Realworks overnemen. Hierdoor ontstaat een betere en directere afstemming inzake de IT behoeften. Dit vereenvoudigt het initiëren van projecten en de implementatie daarvan binnen de NVM groep.

Met de overname van de aandelen Realworks speelt de NVM in op de snel veranderende technologische ontwikkelingen binnen de vastgoedwereld. Het is een impuls voor de innovatiekracht van de NVM ten gunste van de vastgoedmarkt en haar klanten.

Ook interessant


Build for Life