Bedrijfsnieuws

Engels wordt nieuwste partner van FSC België

De firma Engels – producent en plaatser van ramen en deuren in FSC gecertificeerd hout – werd onlangs partner van FSC België. Engels en FSC België slaan de handen in mekaar wat betreft de promotie van FSC gelabeld schrijnwerk naar zowel particuliere als professionele klanten.

De firma Engels produceert en plaats ramen en deuren in hout en dit reeds sinds 1945. Met 12 ‘Engels Shops’ is het bedrijf verspreid aanwezig in heel België en via Engels Projects ook actief op de projectmarkt. Engels beschikt reeds sinds 2011 over een FSC Chain of Custody certificaat, en kiest vandaag resoluut voor het aanbieden van ramen en deuren in FSC gecertificeerd hout. Het gaat hierbij zowel over verschillende tropische houtsoorten met FSC label, alsook andere houtsoorten waaronder lariks of het geacetelyeerde Accoya.

“De keuze om te werken met FSC gecertificeerd hout past in onze bredere strategie rond duurzaamheid”, getuigt Didier Engels (Zaakvoerder). “Hiernaast streven we bijvoorbeeld ook naar C02 neutraliteit in samenwerking met onze partner CO2logic waarbij we reeds C02-neutraal werken voor wat betreft onze productie”.

Via de samenwerking willen Engels en FSC België actief samenwerken rond de promotie van het gebruik van FSC gecertificeerd hout naar de particuliere en professionele klanten van het bedrijf. “Samenwerken met een bedrijf zoals Engels biedt ook voor FSC België heel wat mogelijkheden, niet in het minste omdat het bedrijf verspreid aanwezig is in heel België en hierdoor via hen heel wat professionele en particuliere klanten bereikt kunnen worden” zegt Bart Holvoet (Directeur FSC België).

Ook interessant


Build for Life