Bedrijfsnieuws

Drisag en DVK gaan strategische samenwerking aan

DriVK Manufacturers b.v. is een strategische samenwerking tussen twee gerenomeerde fabrikanten; Drisag Office Furniture & Seating Manufacturer uit het Belgische Herentals, en Hieselaar Nederland-DVK Office Solutions uit het Nederlandse Schoonhoven. Hieselaar-DVK, bekend van standaard en op maat geproduceerde metalen meubelen en Drisag, bekend als producent van ergonomische zitoplossingen, gaan onder het motto “delen = winnen” elkaars activiteiten ondersteunen en versterken.

Vanuit Schoonhoven gaat het nieuwe bedrijf onder de naam DriVK de professionele inrichters markt bedienen. De baseline is: “Interior solutions measure to measure”.

Beide ondernemingen vervaardigen reeds geruime tijd naast de standaard meubelen (filing, desking en (soft) seating) een breed scala aan accessoires in metaal en stof. Beide ondernemingen hebben met hun ca. 120 medewerkers al jaren bewezen in staat te zijn om naast standaard meubelen ook snel en flexibel in te kunnen spelen op specifieke klantwensen en oplossingen.

Ook interessant


Build for Life