Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Bedrijfsnieuws

De schoenendistributeur Brantano heeft met de Belgische vastgoedbevak Retail Estates een overeenkomst gesloten over de verkoop van 11 Brantano-winkels ...

De rest van dit artikel staat niet meer in onze database.

2 april 2003
De Schiphol Group gaat 800 miljoen euro aan investeringen in onder meer bouwprojecten uitstellen. Bezuinigingen zijn noodzakelijk omdat de luchthaven door de oorlog in Irak en de longziekte Sars met teruglopende passagiersaantallen wordt geconfronteerd.

Een van de grotere bouwprojecten van Schiphol die op de lange baan worden geschoven, is de ... Lees verder...
2 april 2003
Bron: Cobouw
Hurks Bouwgroep neemt de Brabantse branchegenoot Van der Linden over. De ondernemingen hebben hierover eind vorige week een intentieverklaring getekend. Als de overname doorgaat groeit de omzet van Hurks dit jaar met ongeveer 30 procent naar 278 miljoen euro. Hurks financiert de acquisitie uit eigen middelen.

“Van der Linden bouwt in heel Nederland ... Lees verder...
27 maart 2003
Bron: Cobouw
AMSTERDAM – BAM heeft in 2002 een stijging van de nettowinst geboekt van 15% naar euro 45,3 mln. In dit cijfer is de winst van HBG , dat eind 2002 werd overgenomen, niet meegenomen. Dat heeft het bouwconcern uit Bunnik woensdag gemeld.

Inclusief de winst van HBG, dat vanaf 14 november in de boeken is opgenomen, kwam het nettoresultaat uit op ... Lees verder...
26 maart 2003
Bron: Het Financieele Dagblad
Electrabel is akkoord om het belang van 14,6 pct te kopen dat de stad Parijs houdt in het Franse energiebedrijf Compagnie Nationale du Rhone (CNR) voor ...

De rest van dit artikel staat niet meer in onze database.

26 maart 2003
Jean-François van Hecke is de nieuwe CEO van de Belgische Betonmaatschappij BBM. Dat besliste de raad van bestuur van de groep. Tot de algemene vergadering van juni blijft de huidige gedelegeerd bestuurder en voorzitter Gerard van Acker in functie.

De 52-jarige Jean-François van Hecke was de CEO van de vastgoedontwikkelaar Bernheim-Comofi. Vorig ... Lees verder...
25 maart 2003
Bron: Tijd Net
Holcim heeft vorig jaar zijn winst met 2,2 procent zien dalen tot 1,3 miljard euro. Worden de valuta-effecten buiten beschouwing gelaten, dan realiseerde het Zwitserse bouwstoffenconcern een groei van 6,8 procent. Door bijzondere afschrijvingen blijft van de winst 329 miljoen euro over.

Het Zwitserse bouwstoffenconcern Holcim is tevreden over ... Lees verder...
21 maart 2003
Bron: Cobouw
De vastgoedgroep Immobel sloot 2002 af met een nettoverlies van EUR 10,82 miljoen tegenover een winst van EUR 17,03 miljoen het voorgaande boekjaar. De raad van bestuur overweegt een tweede kapitaalvermindering in de loop van 2003.

De groep schrijft het verlies toe aan uitzonderlijke waardeverminderingen. Bestuurder Gaëtan Piret van Immobel wou ... Lees verder...
19 maart 2003
Bron: Tijd.be
Op de beurs Intermat in Parijs lanceert IHC Fundex Equipment BV de nieuwe F3500 funderingsmachine.

IHC Fundex Equipment BV, fabrikant van funderingsmachines, lanceert de nieuwe F3500 funderingsmachine. Dat gebeurt op de beurs Intermat in Parijs, waar het bedrijf samen met IHC Hydrohammer en ICE een beursplaats deelt.

De machine is een ... Lees verder...
18 maart 2003
Bron: Cobouw
Bouwbedrijf Heijmans wil Ton Stuifzand (44) per 1 oktober 2003 benoemen tot lid van de raad van bestuur. Deze benoeming wordt op de algemene vergadering van aandeelhouders op 7 mei voorgesteld. Dit heeft Heijmans donderdagmorgen bekendgemaakt.

Stuifzand is sinds 1994 bij Heijmans in dienst als divisiedirecteur, meest recent van de divisie Heijmans ... Lees verder...
13 maart 2003
Bron: HFD
 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Mijn Huis Mijn Architect
BIS 2017
De Vlaamse Renovatiedag
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba