Keukens

Batibouw 2016: Softlakafwerking haalt design naar de keuken

Na de autosector zwicht nu ook de keukenwereld voor softlak. Mobalpa doet voortdurend onderzoek naar de impact van materialen en introduceert in het verlengde daarvan op Batibouw 2016 een nieuwe keukenafwerking met “perzikhuid-effect”.
Mobalpa brengt de matte look en zijdezachte touch van softlak in een uitgebreid kleurengamma. Eén van de modellen – de keuken LUNA patchwork – demonstreert wonderwel het matte lakwerk in wit, blauw en basalt. Op Batibouw zal dit keukenmodel gepresenteerd worden in bladgroen, donker eiken en geaderd wit. Door zijn discrete aanblik harmonieert de softlak naadloos met de woonkamer, voor een 100 % chique uitstraling.

De zachte bekleding van de keuken LUNA patchwork deinst er niet voor terug om dag in dag uit op de proef gesteld te worden: ze biedt dan ook het ontegensprekelijke voordeel geen vingerafdrukken achter te laten.

<img ALT=

Het solide keukeneiland, het speerpunt van de keuken, heeft een dubbele functie: opengeschoven onthult het de kookplaat en de spoelbak, gesloten nodigt het uit om gezellig aan te schuiven. Om de ruimte optimaal te benutten, zitten de koelkast, oven en opbergvakken discreet verborgen achter schuifdeuren.

Elegantie, zachtheid en design gaan dus hand in hand in deze onmiskenbaar eigentijdse keuken.

Prijs van de keuken LUNA patchwork in wit, basalt en blauw: €28.374 (inclusief woongedeelte en (wijn)voorraadkast).

<img ALT=

U vindt Mobalpa tijdens Batibouw 2016 in Paleis 11, Stand 411

Ook interessant