Verwarming & Sanitair

Facq opent de deuren van zijn vernieuwde showroom

Facq opent de deuren van zijn vernieuwde showroom
De showroom in Bergen onderging een heuse gedaanteverwisseling. FACQ, de Belgische specialist in sanitair en verwarming, heeft zijn winkel in Nimy compleet vernieuwd. De bezoekers ontdekken er voortaan in een showroom van 1.500 m² een breed gamma producten voor badkamers, keukens en verwarming. De vestiging bleef acht maanden gesloten wegens renovatie, maar nu kunnen de klanten or dus weer terecht. De FACQ-showroom in Bergen ligt op een druk bezochte handelsas naast de E19 en is dus vlot bereikbaar. Het oude gebouw van 900 m² werd volledig afgebroken om plaats te maken voor een grotere, lichtere en overzichtelijkere ruimte. Vanaf 15 juni 2015 komen in de showroom van 1.500 m² alle belangrijkste producten van FACQ te staan.

De showroom in Bergen is slim ingedeeld in verschillende themaruimten. Naast de onthaalruimte is er een ruimte met verschillende ingerichte badkamers in de vier stijlen van FACQ: Cottage, Metropolitan, Trendy en Classic. Daarnaast zijn de diverse badkamerelementen opgesteld per categorie, van kraanwerk tot baden, douches, wastafels en ook meubels en diverse toebehoren. Zo kan de bezoeker eenvoudig en snel alles per assortiment vergelijken.

Showroommanager Vincent Hocquet verwacht dat heel wat modellen van badkamermeubelen, douchedeuren en toebehoren goed in de markt zullen liggen.

Geïnteresseerde bezoekers krijgen via didactische borden praktische tips voor de inrichting van hun badkamer.

De showroom heeft ook aparte ruimten voor 'minibadkamers per m²', 'badkamers voor miniprijzen' en keukens. Bejaarden en personen met beperkte mobiliteit vinden in de ruimte 'Veiligheid en comfort' badkamerelementen die zijn aangepast aan hun specifieke behoeften.

De showroom in Bergen heeft ook 'Een groene huis' afdeling, waar bezoekers terechtkunnen met al hun vragen over verwarmingstechnieken en hernieuwbare energie. Bezoekers die geïnteresseerd zijn in ecologisch bouwen of passief- en lage-energiewoningen krijgen advies bij de keuze van het juiste materiaal.

FACQ Bergen
Rue des Viaducs 289
7020 Nimy

Ook interessant