Interieur

Modern wonen met Woontrends

In 2015 zijn er weer hele mooie woontrends te zien. We zien steeds meer luchtige en speelse tinten voorbij komen. Hier hoort een kleurrijke interieur bij. De trend van 2015 is eenvoudig en modern. Hierbij wordt er veel gebruik gemaakt van dessins en vele kleuren die zich mengen met pastel. Accessoires in huis zijn niet meer weg te denken. Ze doen juist heel veel voor je woning.
Bij Woontrends XL vind je vele verschillende accessoires welke je woning een aangename sfeer geven. Tegenwoordig neigt men steeds meer naar een moderne woon uitstraling.

Woontrends 2015

Zoals al eerder verteld, zitten de trends dit jaar echt in de accessoires.
Denk hierbij aan geometrisch gevormde vazen en flessen in mooie kleurtjes, koperkleurige woonaccessoires gemengd met pastel tinten en veel textiel zoals grof gebreide kussens. Ook natuurlijke woonproducten zoals schapen vachtjes, kussens en houten meubelen zijn erg populair.
Wat ook echt een populair item is en nog wel even zo zal blijven, zijn de posters met quotes en statements erop.

By-Boo

By-Boo is een jong en dynamisch merk met een innovatieve en eigen kijk op de woontrends. Het is een trendy merk in woondecoraties en accessoires.
Zij bieden stijlvolle en eigentijdse producten aan, ingespeeld op de musthaves van nu.
Bij Woontrends XL kan je terecht voor veel woondecoratie van dit merk.
Zo kan je denken aan:
  • wollen poefen
  • vintage krukjes
  • kleurrijke kussens
  • patchwork vloerkleden

By-Boo

Bent u meer op zoek naar meubels? Ook salontafels, industriële lampen en design stoelen behoren tot het assortiment. Dit assortiment biedt veel woondecoratie in kleur, vintage en hout. Zij spelen dus goed in op de trends van 2015.
De artikelen van By-Boo zijn de finishing touch voor elk interieur!

Modern wonen

Er zijn 2 soorten stijlen; landelijk en modern wonen. Met deze trends wordt het niet alleen heel kleurrijk in huis, maar het geeft ook een moderne look. De pastel en hout tinten geven het ook weer een landelijke look. Wat past het beste bij jou? Geef je interieur een persoonlijke touch en richt het in naar jouw stijl.

Ook interessant