Interieur

Styled By lanceert budgetvriendelijk decoratietextiel

Karl Lagerfeld, Roberto Cavali en Lanvin deden het al voor H&M. Filip Deslee, Marijke Schipper en Christophe Aertssen doen het dit jaar voor Styled By. Met Styled By hoeft niemand op zijn designer-honger te blijven. Voortaan kan iedereen tegen een competitieve prijs zijn interieur een trendy en exclusieve look geven dankzij hoogwaardig textiel bedacht door internationaal vermaarde designers.

Styled By is een designermerk

Styled By is een van de meest spraakmakende lanceringen van 2011. Styled By is een merk met een uniek opzet: het presenteren van betaalbare textielcollecties die zijn ontworpen door bekende internationaal designers. Momenteel zijn dat er al drie: de Belgen Filip Deslee en Christophe Aertssen, en de Nederlandse ontwerpster Marijke Schipper. In de loop van dit jaar wordt de pool uitgebreid naar een tiental designers verspreid over heel Europa. Op die manier komen de meest uiteenlopende stijlen aan bod, en vinden de meest diverse smaken hun gading.

Styled By is supertrendy

Dankzij de designer collaboration staat elke collectie van Styled By garant voor de recentste textieltrends voor binnen en buiten. De moderne kleuren en intrigerende motieven inspireren tot het samenstellen van de allerpersoonlijkste, trendy interieurs en terrassen. Het assortiment is bovendien heel breed. Het gaat van kussens en plaids over tafellinnen en ovenwanten tot het fraaiste beddengoed. Met Styled By krijgen elke woonkamer, slaapkamer, keuken en tuin een exclusieve en heel eigentijdse look.

Styled By blijft betaalbaar

Uniek aan de designercollectie Styled By is de concurrentiële prijs. Styled By wil iedereen de kans geven om tegen een klein budget een bekend designer in huis te halen. Dankzij deze prijsstrategie is het zelfs mogelijk om de volledige collectie te kopen en daarmee een volledig huis in een volledig nieuw kleedje te steken.

Styled By geeft tips

Welke print legt u op uw tafel? Kiest u effen kussens of kussens met een dessin? In een handige folder geeft elke designer van Styled By tips over hoe bijvoorbeeld hun prints een tafel langer kunnen laten lijken, of hoe de verschillende kleuren en motieven kunnen worden gecombineerd.

Limited edition

De collecties van Styled By zijn actiematig. Ze worden eenmalig aangeboden, in een beperkt volume, en gelanceerd op een welbepaalde datum. Er snel bij zijn is de boodschap. Eenmaal de collectie is uitverkocht, komt ze nooit meer terug.