Interieur

Mooi opgeruimd staat netjes

Mooi opgeruimd staat netjes
Is jouw bureau altijd al een rommeltje geweest en is het steeds zoeken naar een speld in een hooiberg voor dat ene document? Of trek je die ene lade tjokvol keukenmateriaal liever niet meer open? Met het mooie, unieke Leitz MyBox-modulaire systeem is dit voorgoed verleden tijd. Paperassen, prullaria … Allemaal kan je het opbergen in de stevige en stijlvolle Leitz MyBox-designdozen, passend bij jou en jouw interieur. Kwestie van netjes op te bergen.

Van batterijen, kaarsen en nagelknippers tot huissleutels en knutselspullen van de kids. De stijlvolle, afsluitbare Leitz MyBox is de ‘opruim-eyecatcher’ voor in iedere huiskamer, slaapkamer, badkamer, kinderkamer of keuken. Het oog wil namelijk ook wat!

Mooi modulair

Een opslagruimte van 18 liter of 5 liter, een sorteertray, een opbergtray … Het modulaire systeem van Leitz MyBox zorgt voor een snelle, mooie en optimale organisatie passend bij jouw interieurinrichting. Zo kan je de binnenzijde handig indelen in verschillende vakken en lagen. Nog meer opbergplezier, want de grote dozen bieden stapelruimte voor 2 kleine opbergdozen op een standaard plank. Zo bespaar je ruimte in no time.

Stevig en stijlvol

Dankzij het stevige, krasbestendige en waterdichte materiaal kunnen de dozen tegen een stootje. De onopvallende vastklikfunctie zorgt er dan weer voor dat het deksel op zijn plaats blijft en dat terwijl het openen van het deksel eenvoudig blijft. De afgeronde randen ten slotte maken het reinigen van Leitz MyBox een fluitje van een cent. Een onmisbare, stijlvolle allrounder eender waar, als je het ons vraagt!

LeitzMyBox

Kleuren combineren

Ga voor elegant wit of pimp je interieur met de duokleuren roze, blauw of groen. De kleuren van Leitz MyBox kan je combineren met de producten uit de Leitz WOW-range: kantooraccessoires om je werkplek mee in te richten en om er aangenaam te kunnen vertoeven. Dat werkt namelijk een stuk beter.
Adviesprijzen:
MyBox: vanaf € 12,99
Opbergtray: vanaf € 5,49

Beschikbaar vanaf september bij o.a. Makro, Kwarto, Supra Bazar en Klavertje Vier. Vanaf eind 2017/begin 2018 ook verkrijgbaar bij wholesalers zoals Adveo.

Ook interessant