Interieur

Andere hoes, nieuwe bank

Andere hoes, nieuwe bank
Soho Company
Soho Company en de Deense fabrikant Soren lund, combineren mooie vormgeving met de slimme functionaliteit van een hoes. Soren lund gaat nog een stapje verder want er kan gekozen worden uit diverse armleuningen, pootjes, maatgeving en interieur. Kortom een bank met hoes precies zoals jij het wilt. Strakke Scandinavische zitmeubels van Soren Lund of wat losser design van Soho Company. Ze geven beide een interieur een eigen identiteit door een hoes in ‘wens’ kleur. De hoesstof is een mooie zachte katoen linnen-blend met keuze uit 360 kleuren. Net als in de mode zorgt kleur voor een persoonlijke noot in het interieur, hoe fijn is het dan als je kunt wisselen van kleur voor een andere sfeer, de hoezen zijn zelf na jaren eenvoudig na te bestellen.

De voordelen en het gemak

Wie herkent dit niet: na een gezellige avond vind je s'ochtends vlekken op je bank die jij niet hebt gemaakt. Hoe fijn zou het dan zijn als je de bekleding kunt reinigen en er weer een smetteloze bank in de kamer staat, dat willen we toch allemaal?
 

Andere hoes nieuwe bank 

Met een extra hoes is het eenvoudig van kleur veranderen bijvoorbeeld met de seizoenen mee. Bijkomend voordeel is dat het meteen een nieuwe impuls geeft aan de rest van het interieur en het verlengd de levensduur (twee paar schoenen).

Andere hoes, nieuwe bank
Soho Company

Ook interessant