Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Viega Advantix: slank en minimalistisch design voor de badkamer

Viega Advantix: slank en minimalistisch design voor de badkamer
In elegant glas, roestvrij staal of betegelbaar. Stijlvol in de vloer of tegen de wand verwerkt. En dat bij amper 4 cm breed: de nieuwe Advantix-douchegoot van Viega brengt strak en slank design in de badkamer. Extra troef: het modulaire systeem verzekert een uiterst vlotte installatie, zowel bij nieuwbouw als renovatie.
In de moderne badkamer is er geen plaats meer voor een ouderwetse douchecabine. Een inloopdouche is niet alleen mooi en comfortabel, maar ook uiterst functioneel. Zonder snel verkleurende Ďafvoerputjesí bijvoorbeeld, waar zich allerhande vuil in de randjes nestelt. Integendeel, de douchegoot bepaalt - letterlijk als sluitstuk - meer en meer mee het design. De nieuwe Viega Advantix-douchegoten zijn dť exponent van die trend.

Minimalistisch design

Met een breedte van amper 40 mm zijn de Advantix-roosters verfijnd en elegant in uitstraling. De roosters zijn rechthoekig of rond, in zwart of grijs glas, mat geborsteld of gepolijst roestvrij staal, of met tegelinleg (met of zonder rand). De (optionele) montagekaders zorgen daarbij voor een naadloze overgang naar de tegels.

Meer flexibliteit met nieuwe modulaire Advantix douchegoten

Flexibiliteit troef

Dankzij het modulaire systeem van 2 basislichamen (voor de vrije inbouw of tegen de wand), verschillende hoogtes, drie framevarianten en vijf verschillende inlegroosters (van 750 tot 1.200 mm), kan Advantix flexibel en op maat in de vloer of de wand gemonteerd worden. De opbouwhoogte vanaf 40 mm maakt de douchegoot met name ook geschikt voor renovatie.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
20 september 2016
Bron: Viega
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over badkamers


Producten voor badkamers


Gerelateerde artikelen


Video`s over badkamers


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba