Keukens

Duurzame gaskookplaat met glans

Duurzame gaskookplaat met glans
Je kookt al jaren op een roestvrijstalen gaskookplaat maar het RVS is in de loop der jaren verkleurd en dof geworden. Klinkt dit je bekend in de oren? Bauknecht biedt de oplossing! Dankzij de exclusieve toepassing van nanotechnologie op roestvrij staal, presenteert Bauknecht u de iXelium kookplaat: de roestvrijstalen kookplaat die snel en gemakkelijk te reinigen is. Het materiaal is tevens beter bestand tegen krassen dan een traditionele RVS kookplaat, minder gevoelig voor vingerafdrukken en het verkleurt ook na verloop van tijd niet. Hierdoor blijft het perfecte uiterlijk van het kookoppervlak gegarandeerd.

Schoon en efficiënt

Duurzame gaskookplaat met glansIets gemorst op de kookplaat? Het iXelium RVS oppervlak is snel en gemakkelijk met een simpele sponsveeg te reinigen zonder een agressief schoonmaakmiddel. En dankzij de verticalere vlam hebben de branders van alle iXelium gaskookplaten een betere efficiëntie.

Behoud glans

De wens van elke gebruiker wordt vervuld: iXelium RVS verliest nooit zijn glans, verkleurt niet en is beter bestand tegen krassen. Zelfs bij hoge temperaturen, behoudt iXelium RVS zijn uiterlijk zonder dof te worden of te verkleuren.

Ook interessant