Badkamers

Inoxconcept populair in gamma van (inloop)douches

Inoxconcept populair in gamma van (inloop)douches
Zowat 70% van alle douches die momenteel geplaatst worden in nieuwbouw en in renovatie zijn inloopdouches. Met zijn ‘Inoxconcept’ doet badkamerspecialist Aquaconcept alvast alle technische en onderhoudsproblemen vergeten die mensen vaak ervaren met hun douche. Want dient een deugddoende douche nu juist niet om problemen eventjes ’af te wateren’? ‘Inoxconcept’ is dan ook het meest populair in het gamma van Aquaconcept. Het heeft designallures en levert tegelijk optimaal onderhoudsgemak door de profielloze glaspartijen, scharnieren en bevestigingsmateriaal in inox, en de waterdichte douchebak in natuursteen.

Het Inoxconcept bestaat onder andere uit een inloopdouche, waarbij men kiest voor een zo profielloos mogelijke glaspartij. Men kan een douchewand ook combineren met een glazen profielloze draaideur (en/of pendeldeur) die 180° kan openen. Dit garandeert dus dat men de inloopopening kan kiezen, zelfs in de kleinste badruimtes. In het doucheconcept zijn enkel de scharnieren en de fijne bevestigingsstaven in inox verwerkt, naar keuze gepolierd (glans) of geborsteld (mat). Dus geen hardnekkige ophoping van vuil in alle hoekjes en kantjes.

Voor de volle glaspartij van zijn inloopdouche heeft de klant de keuze tussen 20 glassoorten. De glaspartij kan daarbij neutraal helder glas zijn, maar ook plaatselijk gezandstraald zijn met een motief of een intieme zone verbergen. Voor opperste discretie kan zelfs gekozen worden voor gespiegeld glas. Voor de achterwand kan men in plaats van klassieke betegeling kiezen voor de ‘Aquawall’, veiligheidsglas van 8mm, op maat geslepen en gecoat in de kleur van je keuze. Je kan daarop een foto of afbeelding laten printen.

Het onderhoudsgemak is alvast totaal: profielloze glaspartijen, gladde achterwanden zonder voegen (Aquawall), geen dichtingen onderaan… Men maakt elke Inoxconcept proper met enkele vegen van de spons.

Visualiseren en budgetteren kan vooraf via het 3D-configuratiesysteem op www.aquaconcept.be. Een gespecialiseerd Aquaconcept-team doet ter plaatse de precieze maatopname. Nauwelijks 3 à 4 weken hierna kan reeds geleverd worden aan de sanitaire installateur. Maar wie het eerst allemaal ‘in het echt’ wil zien, kan ook terecht in de nieuwe show(er) room van Aquaconcept, Schaarbeekstraat 34, 9120 Beveren-Waas Melsele (E17 - uitrit 16). Open elke werkdag van 08.00-17.00 uur (en op afspraak). Tel. 03/296.03.03. Info: www.aquaconcept.be.