Interieur

Design District 2014 (fotospecial)

Design District 2014 (fotospecial)
Design District is hét evenement voor interieurdesign in Nederland. In mei stonden er meer dan 150 kwalitatieve deelnemers in Zaandam om hun nieuwste en beste ontwerpen op het gebied van product & interieurdesign te tonen.
Het was een succesvolle beurs waar zowel zakelijke als particuliere bezoekers volop konden genieten van de creatieve ontwerpen van verschillende exposanten. Op de beurs konden alle bezoekers inspiratie opdoen door de veelzijdige ontwerpen, van klassiek tot modern.

De beurs was een grote inspiratiebron op het gebied van verlichting, vloer- en wandbekleding. Ook ook op het gebied van meubilair, sanitair, materialen en textiel waren er volop nieuwe items te vinden. Tevens kwamen interieurthema’s zoals tuin, kantoor, slaap-, bad- en woonkamer uitgebreid aan bod.

Design District is een inspirerende beurs, waar voldoende inspiratie wordt geboden voor zowel renovatieprojecten als voor nieuwbouwwoningen.

Speciaal voor onze lezers hebben wij een fotoreportage gemaakt.



Bekijk ook de pinterest pagina van Studio Intério om inspiratie op te doen op het interieurgebied: www.pinterest.com/studiointerio/

Ook interessant