Interieur

Terugblik op Batibouw 2014 (interieur fotospecial)

Terugblik op Batibouw 2014 (interieur fotospecial)
Studio-Intério bezocht Batibouw 2014 in Brussels Expo. Deze 55ste editie van Batibouw was dit jaar weer druk bezocht met maar liefst 290.000 bezoekers. De beurs stond geheel in het teken van bouwen en wonen waarbij je veel nieuwe gadgets zag voor ondermeer je keuken en je badkamer. Met bijna duizend exposanten die de nieuwste trends lieten zien in hun stands was het een bezoek meer dan waard. Verschillende interieur thema’s zoals, keukens, badkamers, haarden, verlichting en tuin bood een mooi totaal overzicht om ideeën op te doen.

Bekijk de fotoreportage met de mooiste plaatjes van Batibouw 2014, klik hier.

Wij van Studio-Intério vonden het een erg inspirerende en nuttige beurs. Er was voor iedere particulier met bouw of renovatie plannen, voldoende inspiratie te vinden.

Voor mensen die verhinderd waren of de meest bijzondere hoogtepunten willen terug zien, hebben wij een foto selectie gemaakt van de meest bijzondere en innovatieve interieur onderdelen.

Bekijk ook de link van Pinterest van Studio-Intério om inspiratie op te doen voor uw moderne interieur: http://www.pinterest.com/studiointerio/


Ook interessant