Vastgoed

Catharinasteeg in Leiden verwelkomt Zara Home

Catharinasteeg in Leiden verwelkomt Zara Home
Zara Home heeft onlangs een unit over twee lagen gehuurd op de hoek van de Catharinasteeg en de Aalmarkt in Leiden. Zara Home neemt de plaats in van Mango, die eerder nog voor deze unit tekende. MRP Development is zeer content met de komst van Zara Home naar de Catharinasteeg.
Zara Home is met 845 m² BVO één van de trekkers in de Catharinasteeg en vormt een hele mooie aanvulling op het overige winkelaanbod in het project en het centrum van Leiden. De winkel opent naar verwachting zomer 2017 haar deuren openen. De winkel in de Catharinasteeg zal de zevende winkel in Nederland worden, inclusief de winkels in Zwolle en Enschede die ook dit jaar nog zullen openen. De winkel krijgt een unieke uitstraling met zowel monumentale als moderne elementen.

Zara Home sluit goed aan bij de retailers H&M, Via Mio en O’Shop. Voor de laatst beschikbare units mikt MRP Development op gespecialiseerde innovatieve retailers op het gebied van mode en/of accessoires. Met de verhuur van de 20 woningen wordt binnenkort gestart. Op 7 juni j.l. opende H&M al haar deuren en zal binnenkort worden gevolgd door O’Shop en Yoghurt Barn. Het laatste deel van het project zal nog deze maand worden opgeleverd en de officiële opening is in oktober 2017 gepland.

Zara Home erd door Van Ekris Winkels en MRP Development door Engelvast. werd geadvise

Ook interessant