Vastgoed

Uniek luxe-penthouse te koop aan Hasseltse jachthaven

Uniek luxe-penthouse te koop aan Hasseltse jachthaven
In Hasselt staat een uitzonderlijk appartement te koop, aangeboden via Troostwijk Real Estate Sales. De gelukkige koper van het riante penthouse van 200 m2 zal kunnen genieten van een prachtig zicht over de jachthaven. Bijzonder extraatje is dat de loft volledig door architect Vittorio Simoni is ingericht.
Simoni is één van de meest toonaangevende architecten in België. Hij bouwt en richt niet alleen woningen in, maar ook hotels, restaurants, winkels en kantoren. Zo is het tweesterrenrestaurant ’t Zilte op de bovenste verdieping van het MAS in Antwerpen van zijn hand, net als het Tongerse assisenhof en het Modemuseum in Hasselt. Voor dit laatste project ontving hij de driejaarlijkse architectuurprijs van de provincie Limburg.

Simoni koos voor de luxueuze loft aan de jachthaven voor een moderne maar toch warme look, met veel parketvloer en natuursteen en voldoende ruimte om buiten van het uitzicht te genieten. Bij het appartement hoort een berging en drie autostandplaatsen in een gesloten privéparking.

Uniek luxe-penthouse te koop aan Hasseltse jachthaven

Een online bod uitbrengen kan via Troostwijk op www.troostwijk.be/vastgoed

De startprijs voor het online bieden werd bepaald op € 680.000.

Praktische info:

• Afsluitingsdatum: 14 maart 2017 16:00 CET
• Kijkdagen: Op afspraak                    
Locatie: Kempische Kaai 59/601 + 55/75 A, 3500 Hasselt

Ook interessant