Vastgoed

Nergens zo goedkoop wonen als in Limburg

Nergens zo goedkoop wonen als in Limburg
Dat ons spaargeld weinig tot niks meer opbrengt, is een publiek geheim. De voorbije maanden verschenen er geregeld berichten in het nieuws waarin aangekondigd werd dat de rente van de traditionele spaarboekjes nogmaals verlaagd wordt. Heel veel lager kan de rente trouwens niet meer gaan, of we zitten over de toegelaten minimumrente wat zou betekenen dat we van een negatieve rente mogen spreken.

Investeren in vastgoed

Heel veel mensen gaan daarom op zoek naar een alternatief waardoor hun spaargeld toch nog rendabel kan zijn. Investeren in vastgoed is één van die alternatieven. De voorbije jaren hebben nog nooit zoveel mensen in vastgoed geïnvesteerd. Dit kan zijn door een huis te kopen met de bedoeling om er zelf te wonen of om het te verhuren of dit kan uiteraard ook zijn door een huis te bouwen.

Vastgoedprijzen in Limburg dalen

De meest aantrekkelijke provincie van ons land om momenteel te investeren in vastgoed is Limburg. Terwijl de prijzen van woonhuizen en appartementen in alle andere provincies van ons land stabiliseren, dalen de prijzen van het vastgoed in de provincie Limburg. Gemiddeld kost een huis of een appartement in ons land ongeveer 208.000 euro. In Limburg betaal je tegenwoordig gemiddeld ongeveer 189.000 euro voor een woning.

Kennis en ervaring van Immo Top Invest

Naast de lage vastgoedprijzen van Limburg is er ook nog het uitgebreide aanbod van huizen en appartementen. Immo Top Invest, het grootste en meest gekende immokantoor van Limburg, heeft een enorm uitgebreid aanbod van huizen en appartementen die te koop aangeboden worden. Naast het groot aanbod van vastgoed mag je bij Immo Top Invest ook steeds rekenen op heel wat kennis en ervaring op het vlak van vastgoed. Iedereen die in Limburg in vastgoed wil investeren, is bij Immo Top Invest dus aan het goede adres.

Ook interessant