Vastgoed

De online verzamelplaats voor vastgoedinvesteringen

Tegenwoordig is investeren in vastgoed “hot”. Heel wat mensen kiezen voor een investering in vastgoed als alternatief voor de klassieke spaarboekjes, omdat ze weinig tot niks meer opbrengen. Het aantal vastgoedinvesteringen dat online aangeboden wordt is de voorbije maanden/jaren stevig gegroeid, waardoor het steeds moeilijker wordt om het overzicht te bewaren. Track.be biedt hiervoor de ideale oplossing.

Alle vastgoedprojecten op één website

Op de gloednieuwe website Track.be vind je alle verschillende vastgoedinvesteringen op één overzichtelijke website. Bovenaan de website zie je meteen alle verschillende categorieën waarvoor je vastgoedprojecten kunt terugvinden:
  • Appartementen
  • Hotelkamers
  • Kantoren
  • Parkings
  • Studentenkoten
  • Service flats
  • Vakantiewoningen
  • Huizen

Van al deze verschillende categorieën vind je op Track.be de meest interessante en meest slimme vastgoedinvesteringen, gebundeld op één handige website. Je krijgt er meteen de belangrijkste informatie over het project te zien, alsook het startkapitaal waarover je moet beschikken om te investeren in het project. Daarnaast krijg je enkele duidende foto’s te zien waarop je het project, dat nog in ontwikkeling is of reeds ontwikkeld is, afgebeeld staat. Wanneer je interesse hebt in één van de verschillende projecten op Track.be, kun je via één handige muisklik meer informatie of een brochure aanvragen.

Track.be

Waarom investeren in vastgoed?

De voorbije jaren is de rente op de klassieke spaarboekjes door de verschillende banken drastisch verlaagd. Ons spaargeld brengt amper nog iets op, en bovendien lijkt je spaargeld parkeren op een spaarrekening ook niet meer zo veilig als enkele jaren terug.

Daarom kiezen heel wat mensen, ook grote investeerders zoals bijvoorbeeld pensioenfondsen, ervoor om een deel van hun vermogen te investeren in vastgoed. Uit studies is immers gebleken dat vastgoed op lange termijn een risicovrije belegging is die een mooi rendement haalt.

Ook interessant