Vastgoed

Vastgoedacademie organiseert nieuwe studiedagen

Van de laatste nieuwigheden op het gebied van vastgoedfiscaliteit en vastgoedrecht tot een handleiding rond vastgoedpromotie; ook dit voorjaar organiseert de Vastgoedacademie exclusieve studie- en netwerkmomenten die mensen met een hart voor vastgoed samenbrengen. Een aantal toonaangevende experts leiden het geheel telkens in goede banen. Hieronder vindt u het nieuwe voorjaarsaanbod van de Vastgoedacademie in een notendop.

Vastgoedrecht in beweging: update 2016

Het vastgoedrecht staat niet stil. Ben je op zoek naar een duidelijk en beknopt overzicht van alle nieuwigheden op wetgevend vlak? Dan ben je bij Vastgoedacademie aan het goede adres. Een team van juridische experts geeft je tijdens een nieuwe editie op 20 april (Gent) en 22 juni (Bierbeek) een volledige update van wat recent was en wat je in de nabije toekomst mag verwachten.

Vastgoedpromotie, een handleiding

Wil je een vastgoedproject realiseren en tot een goed einde brengen? Dan kan het interessant zijn om alle aspecten even van nabij te bekijken. Tijdens deze Vastgoedacademie op 27 april (Diepenbeek) overlopen we de belangrijkste zaken van A tot Z. Met welke juridische aspecten moet je rekening houden? Welke factoren moeten in beschouwing worden genomen bij de rendementsberekening? Welk soort leningen komt in aanmerking voor welk type van projecten en constructies? Kortom: veel vragen, waarop ons team van experts ongetwijfeld een antwoord zal bieden.

Van verkooprechten tot woonbonus: vastgoedfiscaliteit 2016 onder de loep

Vastgoedacademie organiseert nieuwe studiedagenVastgoedfiscaliteit is meer dan ooit een dynamisch gegeven. Hoog tijd dus voor een laatste stand van zaken tijdens een nieuwe Vastgoedacademie op 11 mei (Antwerpen). Voor de vastgoedprofessional is het zaak z’n klanten zo goed mogelijk te informeren over hun fiscale verplichtingen en mogelijkheden. Op zoek naar duiding en heldere verdieping in deze fiscaal rumoerige tijden? Onze fiscale experts staan al te trappelen om je met raad en daad bij te staan.

Erkend als verplichte permanente vorming voor het BIV

Deze studiedagen zijn erkend als verplichte permanente vorming voor het BIV. Na afloop van elke studiedag ontvang je automatisch een aanwezigheidsattest met daarop het aantal gevolgde uren vorming (3u).

Ook interessant