Vastgoed

Laat je huis pas bouwen als je er zelf doorheen hebt gelopen

Als je een bestaand huis koopt is het ondenkbaar dat je dit doet zonder dat je er doorheen hebt gelopen. Dit is nu ook mogelijk als je een nieuw huis laat bouwen. Het bedrijf Easysee heeft het – als enige- voor elkaar dat je met een 3D-bril door je nieuwe woning loopt met je eigen benen. Nog zonder dat er een schop in de grond is gegaan.

Stel je voor: je loopt door de tuin richting je nog te bouwen woning. De voordeur opent zich vanzelf. Je bewondert het interieur, de kleuren, de afwerking en ervaart hoe alles staat. Je maakt een rondje om het kookeiland. Goh, dat raam in de keuken mag eigenlijk wel iets groter. Zo kunnen we de kinderen bij het zwembad niet echt in de gaten houden. Daar moeten we het nog een keer over hebben met de architect. Maar die zithoek, dat wordt echt fantastisch! Nu we het zelf gezien hebben, kunnen we ook eindelijk de knoop doorhakken of we nu een houten of betonlook-vloer willen.

Easysee- Laat je huis pas bouwen als je er zelf doorgeen hebt gelopen

Het mooie aan de Easysee-tour is dat je het 3D ontwerp van je nieuwe huis en tuin niet vanaf je computer meer bekijkt. Het is alsof je door een film loopt. Door deze ervaring krijg je meer gevoel en indruk van je nieuwe woning. Easysee kan zorgen voor deze 3D tour.

Ook interessant