Vastgoed

WTC Amsterdam viert 25-jarig jubileum

WTC Amsterdam viert morgenavond haar 25 jarig jubileum en trakteert haar huurders en medewerkers op een groot feest. Het markante gebouw aan de Amsterdamse Zuidas wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een bruisende plek van dans en muziek. Hoogtepunt van de avond is de World Talent Center Show, waar deelnemers hun kwaliteiten op muzikaal gebied kunnen laten zien.

Christiaan Huijg, managing director WTC Amsterdam: “We bestaan een kwart eeuw dankzij onze huurders en vieren dit jubileum dan ook mét onze huurders. Zij zijn het centrale middelpunt van de avond.” Angela Groothuizen ontfermt zich gedurende de avond over de presentatie. De avond staat in het teken van de World Talent Center Show, waarbij medewerkers van in het WTC Amsterdam gevestigde bedrijven andere talenten kunnen laten zien dan zij dagelijks in het werk doen. Onder professionele begeleiding zijn deze kandidaten klaargestoomd voor het grote podium. Daarnaast treedt het muzikale topensemble Hollywood Boulevard op en is er een performance van de soulact Big Black & Beautiful.

WTC Amsterdam - The Original

Christiaan Huijg: “Een kwart eeuw is een niet te missen mijlpaal voor iedere organisatie. Waar wij met name trots op zijn is het feit dat een groot aantal huurders ons nog steeds ziet als de beste keuze en ons loyaal blijven; we hebben namelijk zelfs een aantal huurders van het eerste uur en die ons dus al 25 jaar trouw zijn. Constante kwaliteit en authenticiteit zijn waarden die we erg belangrijk vinden, wat ook terugkomt in onze nieuwe pay-off “The Original”. Met dit feest sluiten we een prachtige vijfentwintig jaar af en geven tegelijkertijd het startschot voor het uitvoeren van nieuwe ambities.” WTC Amsterdam gaat de komende jaren een nog grotere voortrekkersrol vervullen op de Amsterdamse Zuidas. Huijg: “Op het gebied van duurzaamheid en de uitbreiding van onze dienstverlening staan er veel dingen te gebeuren de komende jaren. We hebben er veel zin in.”

WTC Amsterdam is een belegging van het ING Dutch Office Fund, een niet-beurs genoteerd vastgoedfonds van ING Real Estate Investment Management Nederland. Voor meer informatie over WTC Amsterdam kijk op www.wtcamsterdam.com