Architectuur

Nieuwe architectuur Columnist: Paul Vandenbussche

Het is alweer enkele jaren geleden dat wij architect Paul Vandenbussche voor het eerst vroegen om een column te schrijven voor Bouw & Wonen. Dat leek Paul een uitstekend idee, want er valt voldoende 'aan de kaak te stellen' in de architectuur. Het is alleen een kwestie van tijd hebben om deze columns te schrijven. En laat tijd nu een factor zijn die bij vele architecten ontbreekt. Uiteraard geven wij niet snel op en herinneren Paul regelmatig aan onze 'vrijwillige' afspraak.

U kent Paul Vandenbussche misschien nog niet, maar Paul is de architect van Teema Architecten uit Brasschaat. Het bureau is onder meer verantwoordelijk voor de eerst gerealiseerde 'scholen van morgen' passiefschool GTI in Londerzeel. Ook het ontwerp van de woning van 'De Verbouwing' op bouwenwonen.net is van de hand van Paul Vandenbussche. Uiteraard is het palmares van 'onze' architect veel groter.

Eind vorige week ontvingen wij dan 'eindelijk' de eerste column van de hand van Paul Vandenbussche. Wij hopen dat er nog vele columns zullen volgen, maar we rekenen in ieder geval nog niet op een regelmatige publicatie. Architect zijn is een druk beroep, daar hebben wij respect voor.

U kunt de eerste column van Paul Vandenbussche lezen via deze link.

Ook interessant