Architectuur

Mijn Huis Mijn Architect: Inspiratie voor nieuwbouwloft

Mijn Huis Mijn Architect: Inspiratie voor nieuwbouwloft
Deze compacte woning omvat een uitgebreid programma: naast de woonruimte voor een gezin met 3 kinderen is er ook een kantoormogelijkheid voor mevrouw en de werkruimte voor mijnheer des huizes. De kinderen hebben een eigen verdieping aansluitend bij een speelse ingegraven patio. De werkruimte van mijnheer is een arendsnest met wijds uitzicht over de natuur.

U kunt deze vrijstaande woning in Herent bezichtigen tijdens het weekend van 23 en 24 september tijdens Mijn Huis Mijn Architect 2017.

Omdat de tuin een halve verdieping hoger gelegen is dan het straatniveau, is de woning opgevat als split-level, waarbij de woonruimten op tuinniveau zijn geplaatst. Binnen is er een grote ruimtelijkheid. De afwerking geeft een mix van industriële en warme materialen met een gezellige loftsfeer als resultaat.

Architect: BVV architecten

Ontdek op zaterdag 23 en zondag 24 september de vakbekwaamheid van de architect en het bouwverhaal van de bouwheer tijdens Mijn Huis Mijn Architect 2017. Bouw & Wonen inspireert u elke dag met één van de deelnemende projecten...

Meer informatie en foto's van dit project vindt u op de website van Mijn Huis Mijn Architect

Ook interessant