Architectuur

MHMA: Speels ontwerp en gedurfde dakconstructie

MHMA: Speels ontwerp en gedurfde dakconstructie
Een vrijstaande woning in sobere kleuren in Sint-Gillis-Waas, een speels ontwerp met een gedurfde dakconstructie is het resultaat van de goede samenwerking tussen de opdrachtgevers en de architect. Deze woning is uitgevoerd als een laag-energie gebouw met doorgedreven zorg voor luchtdicht bouwen. Zij is voorzien van een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie met warmterecuperatie en “vierseizoenen”-glas.

De architect is lid van vzw Architecten Bouwers, waardoor projecten met prijs- en termijngarantie mogelijk zijn. Daarbij werkt de architect als mandataris van de opdrachtgever.
De bouwheer van deze woning, aannemer schrijnwerker, en andere uitvoerders van dit project hebben verschillende keren, op vraag van de architect, meegewerkt aan projecten volgens de formule Architecten Bouwers.
E-peil: 49

Architect: Ella Strug

Ontdek op zaterdag 29 en zondag 30 september de vakbekwaamheid van de architect en het bouwverhaal van de bouwheer tijdens Mijn Huis Mijn Architect. Bouw & Wonen inspireert u elke dag met één van de deelnemende projecten…

Meer informatie en foto's van dit project vindt u op de website van Mijn Huis Mijn Architect

Ook interessant