Architectuur

3e editie van het Belgisch Budget Bouwboek is uit (video)

Het Belgisch Budget Bouwboek is al enkele jaren een onmisbaar en onschatbaar naslagwerk voor wie wil bouwen of verbouwen. Elke nieuwe editie bevat 100 nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten en geeft zo telkens een volledige update van alle nieuwste trends, mogelijkheden, ontwikkelingen en nieuwigheden op de bouwmarkt. De talrijke foto’s zijn een onuitputtelijke bron van inspiratie en de recente en nuttige informatie geeft uw bouw- of verbouwplannen een frisse impuls. De talloze tips en nuttig cijfermateriaal zetten u aan tot nadenken en vergelijken. Kortom, het BBB-boek zorgt ervoor dat u uw (ver-) bouwplannen op een realistische, kwaliteitsvolle én inspirerende manier kan realiseren.

U wilt bouwen of uw huis ingrijpend renoveren, u bent op zoek naar een bouwconcept dat bij u past, naar een architect die met u op één lijn zit, naar frisse ideeën, naar kwaliteitsvolle materialen... Maar uw (ver)bouwbudget is echter niet onuitputtelijk. Dan is het Belgisch Budget Bouwboek het ideale vertrekpunt voor uw (ver)bouwavontuur. Het budget van de 100 woningen is ten opzichte van vorige edities opgekrikt naar een bedrag tussen 50.000 en 220.000 euro. Verder bevat deze editie opnieuw een volledige update van alle nieuwste trends, mogelijkheden, ontwikkelingen en nieuwigheden op de bouwmarkt. Meer dan ooit geeft het BBB-boek een interessante kijk op hoe architecten en bouwheren in tijden van crisis creatief omspringen met budget, stedelijke leegstand, kleiner wordende bouwgronden en soms archaïsche bouwvoorschriften.

Uniek aan het Belgisch Budget Bouwboek is de veelheid aan beeldmateriaal en praktische gegevens. Zo zijn er de gegevens van de architect, het type woning, het bouwbudget , de totale bewoonbare oppervlakte, het concept, de pro’s en de contra’s van de woning. En ook de bouwplannen ontbreken niet.

Bouw & Wonen sprak met uitgever Peter Slaets van uitgeverij 2voor5. Hij geeft een toelichting op het nieuwste Belgisch Budget Bouwboek.



U kunt het BBB bestellen op de website van 2voor5